07/01/2021
Bussejar amb un Vestit Sec fa que gaudeixis d'immersions més llargues i, a la vegada, que estiguis molt més confortable. Com Bussejador de Vestit Sec podràs bussejar en alguns dels millors llocs de busseig com són Silfra (Islàndia) o Scapa Flow (Escòcia, UK)

Necessites una certificació de vestit sec per a ``bussejar sec

Un vestit sec et manté calent ja que et manté sec. T'ho expliquem: L'aigua condueix la calor unes 20 a 27 vegades més ràpidament que l'aire. Si busseges amb un neoprè humit la capa d'aigua que entra en en el teu vestit fa que la conductivitat de l'aigua faci que agafis fred i que ja no puguis recuperar la calor. Al bussejar amb vestit sec l'aigua no entra en ell i llavors, al no estar contacte amb l'aigua, la calor no es dissipa tan ràpid i aguantes més temps sense fred.
Necessites un curs per prevenir i gestionar problemes

En el curs d'especialitat en Vestit Sec aprendràs: - A posar-te i treure't el vestit sec amb la mínima ajuda - Controlar la flotabilitat - Quants quilos de plom necessitaràs i a on els posaràs - Cóm evitar que l'aire se't vagi als peus i faci que tinguis un ascens descontrolat - A tenir cura d'un vestit sec

Necessites la certificació de Vestit sec per llogar-ne un

No necessites comprar un vestit sec, el pots llogar a Xaloc o en un altre Centre de Busseig... però pe reservar un vestit sec serà necessari mostrar la teva certificació. També si compres un vestit sec és important que et formis. ¿Pots comprar o demanar prestat un vestit sec sense tenir la certificació?... és possible, però... per què posar-te en perills si ho pots evitar a través d'un curs?
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.