Advanced Plus: Nitrox + Buceo Profundo + Orientación + Barcos Hundidos

Exploració, Emoció, Experiències

Aquest pack de 4 cursos millora les teves tècniques com bussejador ja que t’ensenyen les habilitats necessàries per:
– millorar les tècniques d’orientació subaquàtica, aprenent a com navegar millor
– aprendre el per què bussejar amb aire enriquit et dona més temps sense descompressió,
– explorar llocs de busseig profunds bussejant amb equip autònom
– bussejar en vaixells enfonsats de manera còmoda i segura.

Qui pot fer aquesta combinació de cursos?

Aquests cursos són perfectes per aquells bussejadors Open Water o equivalent (SSI, PADI, ACUC, CMAS 1*, etc.) que vulguin seguir avançant en la seva formació com bussejador.

Amb aquest Pack faràs 4 cursos SSI d’especialitat: Nitrox, Busseig Profund, Orientació i Vaixells Enfonsats. Aquest Pack consta de 2 parts:

A) Pràctica:  6 immersions en el mar

Amb aquest Pack combinat de 4 especialitats podràs
1) Aprendre per què és important seguir un curs per bussejar fins 40 metres de profunditat, amb tècniques com els descensos, veure com afecta la pressió a diferents objectes, navegació amb brúixola, ascensos, parades de seguretat i de descompressió d’emergència.
2) Aprendre per què bussejar amb nitrox, ja que com té més contingut d’oxigen i menys de nitrògen et dona més temps de fons, a part de  consideracions de l’equip per aire enriquit. Practicaràs analitzar el contingut d’oxigen de la teva ampolla de busseig i ajustaràs el teu ordinador per bussejar amb aire enriquit nitrox.
3) Aprendre a revisar les pautes per explorar i respectar els derelictes, consideracions de seguretat per navegar i explorar-los, tècniques per evitar remoure el sediment o molestar els seus habitants
4) Aprendre les eines de l’orientació subaquàtica, incloent la navegació utilitzant referències naturals, mètodes per estimar distàncies sota l’aigua, navegació natural/brúixola i rumbs recíprocs.

B) Teoria

S’ha de llegir els temes relatius als 4 cursos que faràs i completar les avaluacions i els exàmens finals dels cursos.
El sistema utilitzat és online, és a dir, sistema digital de SSI – per començar immediatament. Cada persona estudia al seu propi ritme, amb un programa interactiu i fàcil d’usar. Es té accés a la versió online del manual i es pot completar d’aquesta manera la part teòrica dels cursos.

MÉS INFORMACIONS

El preu: és per persona
Participants: mínim 1 persona
Dies disponibles: tots els dies de la setmana
Durada: 3 dies
Què has de portar: l’equip de busseig complet (menys ampolla i ploms)
Lloguer de material de busseig: el lloguer del material complet de lloguer NO està inclòs en el preu del curs. Si necessites llogar-lo, el cost total és de 20 €
A on es faran les immersions del curs?:  Dintre del Parc Natural de les Illes Medes i el Montgrí.
Qui t’entrenarà?: Un instructor amb titulació oficial de guia subaquàtic del Parc Natural de les Illes Medes, Montgrí i el Baix Ter
Obligatori: Hauràs d’emplenar un formulari mèdic i/o portar el teu certificat mèdic d’aptitud al busseig + hauràs de tenir la teva pròpia assegurança de busseig (si no en tens cap, podràs contractar una amb nosaltres, 6 €/dia)
Informació addicional: S’ha de reservar les dates de les immersions telefònicament o per correu electrònic amb antelació

Preu: 480€

Properes dates

Data
Hora
Descripció
Lloc
Preu
Places
 
Dij 15/08/2024
08:15
Advanced Plus: Nitrox + Profunda + Orientació+ Navegació
Lloc: Xaloc DC Carrer Eivissa,1
480€
Places: 1
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.