Informació general per donar compliment a la Llei 34/2002

Titular Xaloc Diving Center SL.
Direcció Carrer Eivissa 1, 17258 L’Estartit (Girona)
Contacte 972752071 info@xalocdive.cat
Dades registrals Registre Mercantil de la localitat de Girona, al tom
891, foli 64, fulla nombre. GI-16615, inscripció 1ª
C.I.F. B-17461237


xalocdive.cat no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’Internet de xalocdive.cat.

Amb els límits establerts per la llei, xalocdive.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualizació i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pagines d’Internet.

Els continguts i informacions de les pàgines d’Internet de xalocdive.cat estan elaborades per professionals del busseig recreatiu i de viatges de busseig degudament qualificats per l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a xalocdive.cat ni constitueixen opinions, o consells de cap tipus doncs es tracta merament d’un servei oferit amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Las pàgines d’Internet de xalocdive.cat poden contenir enllaços (links) a d’altres pàgines de terceres  parts que xalocdive.cat no pot controlar. Per tant, xalocdive.cat no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els texts, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de xalocdive.cat o els seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de xalocdive.cat.

Tanmateix, per accedir a alguns dels serveis que xalocdive.cat ofereix a través del website vostè haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal.

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem que, mitjançant l’emplenament del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els nostres fitxers, amb la fí de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-lo de les millores del lloc Web.

Així mateix, l’informem de la possibilitat de que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a info@xalocdive.cat o a c/. Eivissa 1 CP. 17258 – L’Estartit.


Política de privacitat


1. El Responsable del tractament

El Responsable del tractament de les dades recollides per mitjà d’aquest Lloc Web és: Xaloc Diving center S.L. (en endavant, “xalocdive.cat”) amb domicili a efecte de notificacions al carrer Eivissa, 1 de L’Estartit i correu electrònic de contacte info@xalocdive.cat.

2. Finalitats del tractament

Les dades personals facilitats a xalocdive.cat s’utilitzaran per:

En els casos de contractació de serveis o compra de productes, possibilitar el manteniment, desenvolupament i gestió de la relació negocial formalitzada per la contractació de productes i/o serveis a través d’aquest Lloc Web. Lles dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran  mentre es mantingui l’esmentada relació negocial i, una vegada finalitzada aquesta, durant els terminis de conservació  de prescripció de responsabilitats legalment previstos. La base jurídica per portar a cap aquest tractament de dades és l’execució de les obligacions contractuals assumides per l’usuari i xalocdive.cat en el Lloc Web. Pel cas de sol·licituds efectuades per un usuari que no mantingui una relació contractual amb xalocdive.cat, la base jurídica és el consentiment de l’usuari implícit en la seva sol·licitud als efectes de que xalocdive.cat pugui atendre-la.

En los suposats de sol·licitud d’informació o contacto, atendre les sol·licituds d’informació i/o consultes efectuades per l’Usuari. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins resoldre la sol·licitud efectuada i una vegada finalitzada aquest, durant els terminis de conservació i de prescripció de responsabilitats legalment previstos. La base jurídica per portar  terme a cap aquest tractament de dades és el consentiment de l’Usuari.

Mantenir informat a l’Usuari, inclús per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i novetats de xalocdive.cat. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins el moment en que l’Usuari retiri el seu consentiment. L’Usuari podré en tot moment indicar expressament si autoritza o no l’esmentat tractament de dades. La base jurídica per portar  terme a cap aquest tractament de dades és el consentiment de l’Usuari.

En cas d’enviament de currículum mitjançant aquet Lloc Web i les dades facilitats per l’Usuari es tractaran per atendre la seva sol·licitud laboral i, en el seu cas, permetre’l opta a un lloc de treball en xalocdive.cat. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins el moment en que l’Usuari retiri el seu consentiment o fins passats 24 mesos des de la seva recepció. La base jurídica per portar  terme a cap aquest tractament de dades és el consentiment de l’Usuari.

3. Destinataris i categories d’Encarregats del tractament

Les dades podran comunicar-se a Registres Públics, per l’execució del contracte: Administracions Públiques pel compliment d’obligacions legals; Entitats bancàries per la gestió de cobrament i pagament de factures i a Encarregats del tractament. degudament seleccionats. Xalocddive.cat podrà transferir les dades de caràcter personal a Encarregats ubicats als Estats Units d’Amèrica adherits al Privacy Shield, que compta amb una decisió d’adequació de la Comissió Europea (Decisió d’execució (UE) 2016/1250 de la Comissió).

4. Exercici de drets de l’interessat

La present política de privacitat propietat de xalocdive.cat informa a l’interessat que podrà exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició o portabilitat mitjançant correu electrònic dirigit a info@xalocdive.cat o bé mitjançant escrit dirigit a xalocdive.cat Eivissa, 1 17258 L’Estartit. En els tractaments en els quals la legitimació es basa en el consentiment, l’Usuari té el dret a retirar l’esmentat consentiment en qualsevol moment, sense que això afecto a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. L’interessat tindrà dret a presentar reclamació davant l’autoritat de control. L’informem de que no facilitar la informació sol·licitada pot implicar l’impossibilitat de formalitzar o donar compliment a l’objecte del contracte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.