Crossover a Instructor SSITu ja ets Instructor. El que farem junts és veure totalment i assegurar-nos que aprens, tot el programa de SSI i les diferències amb d’altres agències certificadores i, especialment, de la que vens.
Faràs d’aquest programa una experiència d’aprenentatge divertida i desafiant… i et presentaré noves habilitats i coneixements que augmentaran les teves capacitats com professional del busseig.
El nostre equip de Trainers està format per en Ricard Ciuró i per en Ramon Siliceo,  que ensenyem tots els nivells de curs d’Instructor SSI en grups reduïts, assegurant-nos que tothom rebi un entrenament de qualitat i amb la màxima seguretat i professionalitat

El crossover a Instructor SSI per Instructors de d’altres organitzacions, té 3 parts:

A) Aprenentatge Digital previ

Està dissenyat per proporcionar-te els coneixements necessaris per convertir-te en Instructor SSI en una seqüencia lògica fàcil d’entendre.

B) Sessions acadèmiques

Inclouen classes, tallers dirigits per en Ramon i/o en Ricard i d’altres activitats interactives. Estan dissenyats per aplicar els coneixements adquirits en l’aprenentatge digital en un entorn pràctic.  També hi ha un petit examen de comprensió general del sistema.

C) Sessió d’aplicació pràctica a la piscina

Aquest és el component final de la teva formació, a la piscina faràs un workshop interaccionant amb el teu Trainer bàsicament sobre els diversos exercicis d’ascensos

Important sobre el crossover a Instructor SSI:
Ja sabem que ets Instructor, per tant NO has de fer un examen d’instructors, estil al que ja vares fer amb la teva organització. El que farem junts és veure totalment i assegurar que aprens, tot el programa de SSI i les diferències amb les altres.
A l’acabar el teu Crossover, cursarem la teva documentació a SSI per que et certifiquin com nou Instructor Open Water SSI.
En el cas de que tingui especialitat d’instructor certificades amb la teva organització, se’t certificarà també d’aquestes especialitats d’Instructor SSI gratuïtament.

MÉS INFORMACIONS

El preu inclou:
– Curs de crossover a Instructor SSI
– Kit crossover digital SSI
– Paquet per professionals SSI
– Registre del Professional SSI
El preu no inclou:
– Allotjament i menjars
Durada: 4 dies
Quan acabi el crossover, quines certificacions obtindràs?: Les certificacions que ja tinguis amb l’organització a la que pertanyis actualment i que tinguin una igual a SSI
Hauré de pagar per aquestes certificacions?: No, estan incloses en el preu del crossover
Què he de portar:
– Equip de busseig complet, (menys ampolla i ploms)
– Petit material d’oficina, com bolígraf, llapis, “post-it”, i llibreta
Obligatori: certificat mèdic de menys d’un any i assegurança de busseig
Informació addicional: s’ha de reservar el curs telefònicament o per correu electrònic amb antelació

Preu: 1035€
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.