Curso Open Water

Exploració, Emoció, Experiències

Si sempre has volgut experimentar una aventura sense comparació i veure el mon sota les onades, aquí és a on tot comença.

Ara pots obtenir una certificació de busseig amb el curs Open Water SSI – el curs de busseig més popular i més reconegut en tot el mon.

Milions de persones han après a bussejar i a descobrir les meravelles del mon aquàtic a través d’aquest curs.

L’entrenament personalitzat en les pràctiques de piscina i mar que t’oferim a Xaloc Diving Center es combina amb l’ensenyança de la teoria i, d’aquesta manera ens assegurem de que la persona que fa un dels nostres cursos tingui l’experiència i coneixements necessaris per bussejar amb seguretat.

El curs Open Water SSI (``Gold``) consta de quatre parts:

A) Teoria
S'hauran de llegir els temes relatius a la teoria del busseig i a pràctiques que es realitzaran i completar els repassos de coneixements. L'examen de teoria el faràs al nostre Centre de Busseig. El sistema utilitzat és online, és a dir el sistema digital de SSI – per començar immediatament. Estudies al teu propi ritme, mitjançant un programa interactiu i fàcil d'usar. Tindràs també accés a la versió online del manual Open Water.

B) 3 Pràctiques de piscina
Es faran 3 immersions a la piscina, en les que es faran els mòduls d'exercicis obligatoris. Durant aquestes pràctiques de piscina es fan tota una sèrie d'exercicis, tant a la superfície com sota de l'aigua, usant equip complet de busseig, aprenent, a més, a muntar i desmuntar correctament tot l'equip, tot el temps supervisat per un dels nostres instructors SSI certificats.

C) 5 Immersions al mar
En el curs Open Water “Gold” es fan les 4 immersions d'aigües obertes obligatòries per poder-se certificar com bussejador. A cada una d'aquestes immersions de pràctiques es fan els exercicis necessaris per que al final d'elles, si la progressió ha estat la correcta, s'obtingui la certificació mundialment reconeguda de Open Water SSI. I, a més, es farà una immersió, una vegada certificat, a la Reserva Marina de les Illes Medes.

D) Curs i certificació de nitrox
El nitrox et dóna més seguretat durant les teves immersions i és una certificació que podràs fer servir en multitud de Centres de Busseig de tot el món. El preu d'aquest curs és de 145 €: Tu el tens gratuit fent el curs a Xaloc!
QUÈ HAS DE SABER:

El preu: és per persona
Participants: mínim 1 persona
Durada: dies
Dies disponibles: Hi ha 2 maneres de fer el curs, ja que es pot fer: - en 2 caps de setmana - entre setmana, començant el dilluns i acabant el dijous
Què inclou el preu?:
- El préstec de l'equip de busseig
- Les despeses de la certificació SSI
- La llibreta d'immersions digital (“logbook”)
- El material pedagògic online SSI
- Assegurança d'accidents de busseig per 1 any
- Curs i certificació Nitrox
Què s'ha de portar: banyador i tovallola
Obligatori: hauràs d'emplenar un Formulari mèdic (si aquest és correcte no es necessita Certificat mèdic, però si apareix alguna contraindicació al busseig, llavors sí que serà necessari aportar un certificat mèdic d'aptitud al busseig)
Informació addicional
: S'ha de reservar les dates del curs telefònicament o per correu electrònic amb antelació
A on són les pràctiques de piscina i mar?: les immersions de piscina són a L'Estartit, al cor de la Costa Brava i les de mar, també són a L'Estartit, al Parc Natural de les Illes Medes i el Montgrí. Per qüestions de protecció de la natura es faran les 4 immersions d'entrenament a la costa del Montgrí i la 5ª, una vegada ja certificats, la faràs a la Reserva Marina de les Illes Medes. Totes les immersions es fan des d'embarcació

Preu: 425€

Properes dates

Data
Hora
Descripció
Lloc
Preu
Places
 
Dis 20/07/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
Lloc: Piscina Hotel Nereida
425€
Places: No en queden!
Dil 22/07/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
425€
Places: 8
Dil 29/07/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
425€
Places: 3
Dis 03/08/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
Lloc: Piscina Hotel Nereida
425€
Places: 2
Dil 05/08/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
425€
Places: 4
Dij 08/08/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
425€
Places: 6
Dis 10/08/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
Lloc: Piscina Hotel Nereida
425€
Places: 8
Dil 12/08/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
425€
Places: 5
Dis 17/08/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
Lloc: Piscina Hotel Nereida
425€
Places: 6
Dil 19/08/2024
08:30
Curs Open Water “Gold”
425€
Places: 6
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.