Curso de Instructor de Buceo SSI para Assistant Instructors

El Curs d’Instructor de busseig més complet al món

Si t’agrada la gent, tens una passió pel busseig i vols una vida extraordinària – converteix-te en Instructor SSI. Ensenyar a bussejar et permet compartir el teu amor pel regne aquàtic amb els demés, mentre fas el que gaudeixes – estar a, i sota l’aigua. Els SSI Instructors són professionals de busseig molt cobejats en tot el món.
Xaloc Diving Center el Centre de Busseig perfecte per fer el teu curs d’Instructor de busseig SSI.
El nostre equip pedagògic està format per 2 experimentats SSI Instructor Trainers, Ramon Siliceo i Ricard Ciuró, que ensenyen tots els nivells de cursos d’Instructor SSI en grups reduïts, assegurant-nos que tothom rebi un entrenament de qualitat i amb la màxima seguretat i professionalitat

Qui pot seguir aquest curs?

Els cursos d’ Instructor són perfectes per aquells Assistant Instructor de SSI o equivalent de d’altres organitzacions (PADI, ACUC, CMAS 3*, etc.) que vulguin seguir avançant en la seva formació i tenir un nivell més com professionals del busseig SSI.

El curs d’Instructor de busseig SSI per Assistant Instructors a Xaloc Diving Center es composa de 4 parts:

A) Aprenentatge Digital previ

Està dissenyat per proporcionar-te els coneixements necessaris per convertir-te en Instructor SSI en una seqüencia lògica fàcil d’entendre.

B) Sessions acadèmiques

Inclouen classes, tallers dirigits per en Ramon i/o en Ricard i d’altres activitats interactives. Estan dissenyats per aplicar els coneixements adquirits en l’aprenentatge digital en un entorn pràctic.  També hi ha un petit examen de comprensió general del sistema.

C) Sessions d’aplicació pràctica

Aquest és el component final de la teva formació, a on desenvoluparàs encara més les habilitats i l’experiència necessàries en un professional de busseig. Desenvoluparàs i se t’avaluarà per la teva capacitat per fer sessions tant de formació acadèmica com a piscina i mar, avaluar alumnes i promoure les filosofies d’ensenyança i de negocis SSI pel benefici de tota la indústria del busseig.

D) Examen d’Instructor

Un Examen d’Instructors  és un programa d’avaluació de dos dies que examina la capacitat d’un candidat a instructor, els coneixements de teoria de busseig, el nivell d’habilitats, la comprensió del Sistema SSI, l’actitud i la professionalitat.
Tan sols aquells que compleixen els requisits d’execució d’un Examen d’Instructors obtenen la respectada certificació de SSI Instructor.

MÉS INFORMACIONS

El preu inclou:
– Curs d’Instructor de busseig SSI
– Registre del Professional SSI
– Exàmens d’Instructor SSI
El preu no inclou:
– Allotjament i menjars
Durada: 6 dies + 2 pels exàmens
Quan acabi els exàmens, quines certificacions obtindré?:
– Instructor SSI
– Instructor de Nitrox SSI
– Instructor de Flotabilitat Perfecta SSI
Què he de portar:
– App SSI + material pedagògic online com Assistant Instructor
– Equip de busseig complet, incloent boia de descompressió, mascareta de butxaca (“pocket mask”) i brúixola (menys ampolla i ploms)
– Petit material d’oficina, com bolígraf, “post-it”, llapis i llibreta
Obligatori: certificat mèdic i assegurança de busseig
Informació addicional: S’ha de reservar les dates del curs telefònicament o per correu electrònic amb antelació

Preu: 1590€

Properes dates

Data
Hora
Descripció
Lloc
Preu
Places
 
Diu 27/10/2024
00:00
Curs d’Instructor de Busseig SSI per Assistant Instructors
Lloc: Xaloc DC Carrer Eivissa,1
1590€
Places: 8
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.