Curso de Buceador de Rescate (SSI Stress and Rescue)

Exploració, Emoció, Experiències

Els bussejadors descriuen el curs Stress & Rescue com el més reptador i que és el curs més gratificant de tots els que han fet mai. Per què? Per que aprens a prevenir i gestionar problemes a l’aigua i et converteixes en un bussejador més confiat en les teves habilitats, sabent que pots ajudar a d’altres si ho necessiten. Durant el curs, aprens a convertir-te en millor company practicant tècniques de resolució de problemes fins que tot això es converteix en la teva segona forma de ser. A més, el curs és divertit – però seriós, malgrat que això permet una gran quantitat de rialles centrades en l’aprenentatge.

Qui pot realitzar aquest curs?
Els cursos Strees & Rescue són perfectes per aquells bussejadors  SSI, PADI, ACUC, CMAS, etc. que vulguin seguir avançant en la seva formació com bussejador.

El curs Stress & Rescue de SSI, et prepara per enfrontar-te a emergències de busseig, majors o menors, utilitzant una varietat de tècniques. A través dels exercicis de rescat, aprens què buscar i com respondre.

Consta de 3 parts:

A) 3 sessions en piscina o aigües confinades

Durant aquestes sessions de rescat, poses en pràctica els teus coneixements i habilitats. Els temes inclouen:
– Auto rescat
– Reconèixer i gestionar l’estrès en d’altres bussejadors
– Ajudar a bussejadors en pànic
– Ajudar a bussejadors inconscients

B) 3 sessions d’aigües obertes

Aquestes sessions de rescat inclouen:
– Gestió de emergències i equip
– Rescatar a bussejadors en pànic
– Ascensos i rescats de bussejadors inconscients
– Patrons de recerca

C) Teoria

S’ha de llegir els temes dels quatre cursos que faràs, i completar les avaluacions. L’examen final del curs el faràs al nostre centre de busseig.
El sistema utilitzat és online, és a dir, el sistema digital de SSI – per començar immediatament. Cada persona estudia al seu propi ritme, per mitjà d’un programa interactiu i fàcil d’usar. Es té accés a les versions online dels manuals i es pugui completar d’aquesta manera la part teòrica del curs.

MÉS INFORMACIONS:

El preu: és per persona
Participants: mínim 1 persona
Durada: mínima 3 dies, però es personalitza en funció de la disponibilitat del bussejador/a i del tipus de curs triat
Dies disponibles: tots els de la setmana
El preu inclou el material pedagògic i les certificacions SSI?: Sí
Què s’ha de portar: l’equip de busseig complet (menys ampolla i ploms)
Lloguer de material de busseig: el lloguer del material complet de lloguer NO està inclòs en el preu del curs. Si necessites llogar-lo, el cost total és de 20 €
Obligatori:
– Emplenar un Formulari mèdic (si aquest és correcte no es necessita Certificat mèdic, però si apareix alguna contraindicació al busseig, llavors sí que serà necessari aportar un certificat mèdic d’aptitud al busseig)
– Assegurança d’accidents de busseig en vigor (si no en disposes d’un, el podeu contractar un directament a Xaloc, cost: 40 € per l’assegurança anual o un diari a 6 €).
Informació addicional: S’ha de reservar les dates del curs telefònicament o per correu electrònic amb antelació

Preu: 340€
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.