Curso de Divemaster

El Curs de busseig de nivell Professional més popular al món

T’agrada el busseig? Vols compartir-lo amb els demés a un nivell completament nou? Fes el curs SSI Divemaster i fes el que t’agrada com a carrera professional. Els bussejadors es fixen en els divemasters per què són líders que assessoren i motiven als demés. Com divemaster, no tan sols bussejaràs molt, sinó que també experimentaràs el plaer de veure els altres bussejadors divertir-se tant com tu.
Xaloc Diving Center és un lloc magnífic per fer el teu curs. Els nostres experimentats Instructors SSI t’ensenyaran amb un entrenament de qualitat i amb la màxima seguretat i diversió.

Qui pot seguir aquest curs?

Els cursos SSI Divemaster (Dive Guide professional + Ciència del Busseig) són perfectes per aquells bussejadors Stress and Rescue o equivalent (PADI, ACUC, CMAS 3*, etc.) que vulguin seguir avançant en la seva formació i convertir-se en professionals del busseig SSI
El curs SSI Divemaster consta de dues parts:

A) Curs de Dive Guide (Professional):
El curs SSI Divemaster t’ensenya a ser un líder i a fer-te càrrec de les activitats de busseig. Mitjançant sessions d’exercicis i seminaris de tècniques a l’aigua (tant en piscina com al mar), i a través de l’avaluació pràctica, desenvoluparàs les capacitats per organitzar i dirigir una varietat d’activitats de busseig.

Els temes i seminaris pràctics inclouen:
Ser un professional del busseig
Aspecte i equip professional
Programes d’Educació Continuada
El negoci del busseig i la teva carrera professional
Conscienciació amb el medi ambient de busseig
Organitzar i dirigir immersions
Realitzar briefings de busseig
Gestió del grup de busseig
Característiques de la vida marina
Guiar immersions nocturnes, profundes i a vaixells enfonsats
Gestió d’incidents de busseig

B) Curs Ciència del Busseig (Teoria del Busseig)
Es una combinació d’auto estudi, treballant online amb el programa Ciència del Busseig ( que inclouen física, fisiologia, entorn, equip i teoria de la descompressió) més la interacció dels nostres Instructors SSI, que t’ajudaran a entendre tots els components i així fer que la teoria del busseig sigui fàcil per a tu.

El nostre Instructor SSI t’explicarà cóm funciona el curs en el moment de reunir-nos amb tu per programar les sessions de repàs de coneixements junt amb els exercicis de tècniques a l’aigua, seminaris i avaluacions pràctiques.
MÉS INFORMACIONS

El preu: és per persona
Forma de pagament: 100 € a l’hora de reservar per transferència bancària o targeta de crèdit i la resta es pagarà el primer dia de curs
El preu inclou:
- Material pedagògic digital del curs Dive Guide de SSI
– Material pedagògic digital del curs Ciència del Busseig
– Sessions de teoria: Correccions, explicacions i recolzament del nostre Instructor SSI
- Pràctiques a la piscina amb el teu Instructor *
- Immersions al mar amb el teu Instructor *
* La quantitat de sessions a piscina o mar són establertes pel teu Instructor en funció de les necessitats, la teva pròpia capacitat i les condicions de l’entorn
El preu NO inclou:
- Certificat mèdic d’aptitud al busseig (obligatori)
- Pagaments de tramitació de titulació a SSI (60 €) que l’alumne pagarà directament a SSI amb targeta de crèdit.
Quines atribucions té un Divemaster SSI
:
– Actuar com assistent certificat per tots els cursos SSI del busseig recreatiu.
– Assistir durant immersions de formació en aigües obertes, portant no més de dos (2) alumnes a la vegada durant immersions guiades.
– Qualificar-se com Training Specialist pels programes d’Especialitats d’Ecologia SSI.
– Inscriure’s en un Instructor Training Course SSI.
Participants: mínim 1 persona
Dies disponibles: tots els de la setmana
Durada: Flexible, amb un mínim de 8 dies, però és molt millor posar dies suplementaris a aquest curs, ja que d’aquesta manera s’agafa molta més experiència. Es pot personalitzar el curs en funció dels dies lliures de que disposis.
Què s'ha de portar: l’equip de busseig de que disposis
Obligatori
: - Certificat mèdic d'aptitud al busseig de menys d’un any - Assegurança d'accidents de busseig en vigor (de la mateixa manera, si no en disposeu d'un, el podeu contractar un directament a Xaloc, cost: 40 € per l'assegurança anual o un diari a 6 €)
Edat mínima: 18 anys
Informació addicional: S'ha de reservar les dates del curs telefònicament o per correu electrònic amb antelació

Preu: 720€
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.