Curso de Guía de Buceo (profesional)

El Curs de busseig de nivell Professional més popular al món

T’agrada el busseig? T’agradaria guiar a bussejadors en les seves immersions? Fes el curs SSI Guia de Busseig i fes el que t’agrada sent ja professional del busseig. Els bussejadors es fixen en els guies de busseig per que motiven als altres. Com Guia de Busseig no sols bussejaràs molt, sinó que també experimentaràs el plaer de veure als altres bussejadors divertir-se tant como tu. Xaloc Diving Center és un lloc magnífic per fer el teu curs. Els nostres experimentats Instructors SSI t’ensenyaran amb un entrenament de qualitat i amb la màxima seguretat i diversió.

Qui pot realitzar aquest curs?
Els cursos SSI Guia de Busseig són perfectes per aquells bussejadors Avançats o Master (i també els seus equivalents PADI, ACUC, CMAS 3*, etc.) que vulguin seguir avançant en la seva formació i tenir un nivell molt alt de busseig però no ser professionals del busseig SSI.
El curs SSI Guia de Busseig consta de dues parts:

A) Immersions a piscina i al mar:

El curs Guia de Busseig SSI t’ensenya a fer-te càrrec de les activitats de busseig a un Centre de Busseig. Mitjançant sessions d’exercicis i seminaris de tècniques a l’aigua, i a través de l’avaluació pràctica, desenvoluparàs les capacitats per organitzar i dirigir aquestes activitats de busseig.

Els temes i seminaris pràctics inclouen:
Aspecte i característiques del Guia de Busseig
Relació del Guia de Busseig con el Centro de Busseig
Seguridad del bussejador i gestió d’incidents
Avaluar llocs de busseig
El Diamant del Busseig SSI
Conscienciació amb el medi ambient de busseig
Organitzar i dirigir immersions
Realitzar briefings de busseig


B) Teoria

S’ha de llegir els temes del que faràs, i completar les avaluacions i els exàmens finals del curs.
El sistema utilitzat és online, és a dir, el sistema digital de SSI – per començar immediatament. Cada persona estudia al seu propi ritme, per mitjà d’un programa interactiu i fàcil d’usar. Es té accés a les versions online dels manuals i es pugui completar d’aquesta manera les parts teòriques des curs.
En aquest curs es combina la teoria online amb les indicacions i ajuda dels Instructors SSI de Xaloc Diving Center

QUÈ HAS DE SABER

El preu: és per persona
Forma de pagament: 100 € a l’hora de reservar per transferència bancària o targeta de crèdit i la resta es pagarà en metàl·lic el primer dia de curs (no s’acceptarà pagament amb targeta de crèdit o transferència)
El preu inclou:
– Material pedagògic digital del curs Dive Guide de SSI
– Pràctiques a la piscina amb el teu Instructor *
– Immersions al mar amb el teu Instructor *
* La quantitat de sessions a piscina o mar són establertes pel teu Instructor en funció de les necessitats, la teva pròpia capacitat i les condicions de l’entorn
El preu NO inclou:
– Certificat mèdic d’aptitud al busseig (obligatori)
– Pagaments de tramitació de titulació a SSI (80 €) que l’alumne pagarà directament a SSI amb targeta de crèdit.
Participants: mínim 1 persona
Durada: Flexible, amb un mínim de 5 dies, però és molt millor posar dies suplementaris a aquest curs, ja que d’aquesta manera s’agafa molta més experiència. Es pot personalitzar el curs en funció dels dies lliures de que disposis.
Dies disponibles: tots els de la setmana
Què s’ha de portar: l’equip de busseig de que disposis
Obligatori:
– Certificat mèdic d’aptitud al busseig de menys d’un any
– Assegurança d’accidents de busseig en vigor (de la mateixa manera, si no en disposeu d’un, el podeu contractar un directament a Xaloc, cost: 40 € per l’assegurança anual o un diari a 6 €)
Qui t’entrenarà?: tots els instructors de Xaloc són professionals del busseig recreatiu i tenen una gran experiència pedagògica. i, inclòs, alguns de nosaltres som Trainers, és a dir, formem a Instructors de busseig.
Es pot treballar amb aquesta certificació?: Sí, aquesta és una certificació professional.
Informació addicional: S’ha de reservar les dates del curs telefònicament o per correu electrònic amb antelació
Preu: 520€
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.