Curso de Extended Range Sidemount

Exploració, Emocions, Experiències

Carregar les ampolles de busseig a la teva esquena no és un requisit per explorar el mon subaquàtic. Molts bussejadors han descobert el plaer de muntar les ampolles als costats.
El busseig amb muntatge lateral t’ofereix flexibilitat  i opcions per aconseguir una posició hidrodinàmica. A més, no tindràs que caminar amb les pesades ampolles a l’esquena – simplement entra a l’aigua, enganxa-les i… llest !.
Et sona interessant? Apunta’t al curs SSI Sidemount.

Qui pot seguir aquest curs?

Els cursos SSI de Muntatge Lateral (Sidemount) són perfectes per aquells bussejadors SSI Open Water o equivalent (PADI, CMAS 1*…) que volen seguir avançant en la seva formació com bussejador.

La nostra filosofia és crear alumnes competents, segurs i capaços de bussejar independentment i amb un altre bussejador de la mateixa, o superior, certificació.

En general, aconseguim els objectius d’ensenyança en el mínim de dies marcats, però has d’entendre que arribar a aconseguir el nivell mínim que requerim necessita de molt esforç, tant per part teva com del nostre Instructor i, per això mateix, cobrem aquest tipus de cursos per dia d’ensenyança.
També et senyalem que et certificarem una vegada el teu Instructor cregui que has aconseguit els estàndards mínims requerits tant per SSI com per Xaloc i que series capaç de bussejar amb seguretat sense un guia. No et certificarem si considerem que no has aconseguit amb excel·lència el programa pel qual t’inscrius.
Per tant, els dies aproximats marcat en la nostra llista de preus és el mínim assumint que segueixis el curs fent tot perfectament a la primera. En cas de que no progressessis  perfectament, hauràs d’afegir més dies d’entrenament fins que ho aconsegueixis.
El preu és de 150 €/dia.

El curs de Muntatge Lateral (Sidemount) SSI té 2 parts:

A) La part pràctica: sessió/ons d’Aigües Confinades i d’Aigües obertes

A més d’aprendre les múltiples avantatges de bussejar amb una configuració de muntatge lateral, durant la immersió o immersions en aigües confinades i les immersions en aigües obertes aprendràs com:
– Muntar i configurar correctament l’equip de busseig de sidemount.
– Ajustar el teu sistema de llast i el teu equip de sidemount de manera que estiguis perfectament equilibrat a l’aigua.
– Gestionar el gas canviant les segones etapes segons el planificat, si es porten dues ampolles.
– Respondre correctament a possibles problemes bussejant amb sidemount.

B) Teoria

S’ha de llegir els temes del curs que faràs, i completar les avaluacions i els exàmens finals del curs.
El sistema utilitzat és online, és a dir, el sistema digital de SSI – per començar immediatament. Cada persona estudia al seu propi ritme, per mitjà d’un programa interactiu i fàcil d’usar. Es té accés a les versions online dels manuals i es pugui completar d’aquesta manera les parts teòriques des curs.

MÉS INFORMACIONS:

El preu: és per persona
Forma de pagament: 100 € a l’hora de reservar per transferència bancària o targeta de crèdit i la resta es pagarà el primer dia de curs (
Què s’ha de portar: El teu neoprè i escarpins/aletes/màscara (si ja tens el teu sistema total de sidemount, porta’l! (així podràs treballar amb la teva pròpia configuració)
El preu inclou:
– Material pedagògic digital del curs
– Sessions de teoria, pràctiques a la piscina i immersions al mar
– L’ús de les ampolles de sidemount, els reguladors i l’ala especial sidemount
Participants: mínim 1 persona
Dies disponibles: tots els de la setmana
Durada:  mínim de 4 dies. Es pot personalitzar el curs en funció dels dies de que disposis
Qui t’entranarà: en Ramon Siliceo canyet, Instructor expert en coves i en busseig tècnic en configuració sidemount
Obligatori:
– Emplenar formulari mèdic o bé portar el teu certificat mèdic d’aptitud al busseig de menys de 2 anys
– Assegurança d’accidents de busseig en vigor (de la mateixa manera, si no en disposeu d’un, el podeu contractar un directament a Xaloc, cost: 40 € per l’assegurança anual o un diari a 6 €)
Informació addicional: S’ha de reservar les dates del curs telefònicament o per correu electrònic amb antelació

Preu: Consultar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.