Curso de Primeros Auxilios (React Right)

Pots salvar una vida!

L’entrenament de React Right SSI se centra en construir la confiança en els socorristes no professionals i en augmentar la seva disposició per respondre quan s’enfrontin a una emergència mèdica.
Els participants en el curs aprenen passos fàcils de seguir per les cures d’emergència i practiquen l’aplicació de tècniques en un entorn  d’aprenentatge lliure d’estrès.
Tots els cursos estan recolzats amb manuals d’auto estudi, vídeos per millorar l’aprenentatge i permetre’t començar a aprendre immediatament.

Qui pot seguir aquest curs?
No existeixen requisits previs (a part de ser major de 12 anys) ni sessions a l’aigua obligatòries en aquest curs –  tothom es pot beneficiar de tenir aquest entrenament.

El programa de React Right de SSI dona als alumnes els coneixement i la formació necessaris para saber donar una resposta inicial i proporcionar primers auxilis i RCP, administrar oxigen i/o proporcionar recolzament amb Desfibril·lador Extern Automatitzat (DEA) en cas d’una emergència mèdica. El curs consta de 2 parts:

A) Teoria

S’ha de llegir els temes del curs que faràs, i completar les avaluacions i els exàmens finals dels curs.
El sistema utilitzat és online, és a dir, el sistema digital de SSI – per començar immediatament. Cada persona estudia al seu propi ritme, per mitjà d’un programa interactiu i fàcil d’usar. Es té accés a les versions online dels manuals i es pugui completar d’aquesta manera la part teòrica dels curs.

B) Pràctiques al Centre de Busseig

Primers Auxilis: Unes 5 hores de curs aproximadament
Proveïdor de DEA: Una hora de curs aproximadament
Proveïdor d’Oxigen: Unes 2 hores de curs aproximadament

MÉS INFORMACIONS:

El preu: és per persona
Forma de pagament: 70 € a l’hora de reservar per transferència bancària i la resta es pagarà el primer dia de curs
El preu inclou:
– Material pedagògic digital del curs
– Certificació d’especialitat
Participants: mínim 1 persona
Durada: 1 dia, es pot personalitzar el curs en funció de la programació del Centre de Busseig
Informació addicional: S’ha de reservar les dates del curs telefònicament o per correu electrònic amb antelació

Preu: 130€

Properes dates

Data
Hora
Descripció
Preu
Places
 
Dim 16/10/2024
08:00
Curs de Primers Auxilis (React Right)
130€
Places: 8
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.