Curso en Técnicas de Equipo (online + prácticas con Instructor)

Exploració, Emocions, Experiències


No et perdis una immersió per un problema menor amb el teu equip de busseig. Ja sigui una junta tòrica que s’ha perdut, un esquinçament en el teu vestit humit o una tira d’aleta que s’ha trencat, el curs SSI en Tècniques d’Equipament t’ensenya a realitzar reparacions bàsiques o ajustaments. Pots també aprendre més coses sobre el funcionament de l’equip, estar més còmode amb ell i estar millor preparat per tenir cura de la teva inversió.

El curs SSI en Tècniques d'Equipament consta de:

A) Una sèrie d’aplicacions pràctiques:

Aprendràs sobre la cura rutinària i procediments de manteniment amb el regulador, vàlvules del BC, cremalleres…
El teu instructor et mostrarà cóm solucionar alguns problemes amb l’equip i t’oferirà suggeriments de configuració de l’equip. També et recomanarem formes de guardar cada part del teu equip de busseig.

B) Teoria

S’ha de llegir els temes del curs que faràs, i completar les avaluacions i els exàmens finals del curs.
El sistema utilitzat és online, és a dir, el sistema digital de SSI – per començar immediatament. Cada persona estudia al seu propi ritme, per mitjà d’un programa interactiu i fàcil d’usar. Es té accés a les versions online dels manuals i es pugui completar d’aquesta manera les parts teòriques des curs.

QUÈ HAS DE SABER

El preu: és per persona
Forma de pagament: 50 € a l’hora de reservar per transferència bancària o targeta de crèdit i la resta es pagarà en metàl·lic el primer dia de curs (no s’acceptarà pagament amb targeta de crèdit o transferència)
El preu inclou:
– Material pedagògic digital del curs
– Certificació d’especialitat
Durada: 1 dia, es pot personalitzar el curs en funció de la programació del Centre de Busseig
Informació addicional: S’ha de reservar les dates del curs telefònicament o per correu electrònic amb antelació
Preu: 120€
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.