Pràcticament al peu de la nostra embarcació es troba una instal·lació de compressors pionera a Europa.

5 Centres de busseig de L’Estartit, entre ells Xaloc Diving Center, varen crear una empresa que gestiona 3 compressors d’aire i un de nitrox que són capaços d’emplenar milers d’ampolles cada dia.

On radica el fet de ser pioners a Europa?, doncs una sola sala de càrrega per 5 empreses és un sistema innovador ja que estalvia energia en combustibles com el gasoil (imagineu-vos 5 instal·lacions de compressors repartida per L’Estartit i el que implica de furgonetes amunt i avall per transportar aquestes ampolles des de cada instal·lació al port i tornada), racionalització dels horaris laborals dels empleats dels centres de busseig, minimització d’impactes sonors, minimització de deixalles (olis, etc.), un millor control de la qualitat de l’aire i nitrox produït.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.