Pack Fundamentos del Buceo Técnico con 2 cursos: Sidemount + Extended Range Foundations

Vull iniciar-me en el Busseig Tècnic !


El curs de Busseig Extended Range Foundations realment és com un pont entre el busseig recreatiu i el busseig tècnic. Està dissenyat per permetre’t entrar en el excitant mon del busseig tècnic sense que hagis de fer un canvi dramàtic en la teva filosofia del busseig recreatiu. A més, unim el curs de sidemount, ja que és la configuració més comuna a l’hora de fer busseig tècnic, cavernes o coves.

Qui pot seguir aquest curs?

Els cursos de Busseig Extended Range Foundations són perfectes per aquells bussejadors com a mínim Advanced o equivalent que volen seguir avançant en la seva formació com bussejador.

La nostra filosofia és crear alumnes competents, segurs i capaços de bussejar independentment i amb un altre bussejador de la mateixa, o superior, certificació.

En general, aconseguim els objectius d’ensenyança en el mínim de dies marcats, però has d’entendre que arribar a aconseguir el nivell mínim que requerim necessita de molt esforç, tant per part teva com del nostre Instructor i, per això mateix, cobrem aquest tipus de cursos per dia d’ensenyança.
També et senyalem que et certificarem una vegada el teu Instructor cregui que has aconseguit els estàndards mínims requerits tant per SSI com per Xaloc i que series capaç de bussejar amb seguretat sense un guia. No et certificarem si considerem que no has aconseguit amb excel·lència el programa pel qual t’inscrius.
Per tant, els dies aproximats marcat en la nostra llista de preus és el mínim assumint que segueixis el curs fent tot perfectament a la primera. En cas de que no progressessis  perfectament, hauràs d’afegir més dies d’entrenament fins que ho aconsegueixis.
El preu és de 150 €/dia.
Inclou: equip de sidemount + nitrox + material pedagògic

Amb el pack “Fonaments del Busseig Tècnic“ faràs 2 cursos SSI: Sidemount i Extended Range Foundations. Aquest pack consta de dues parts:

A) Pràctica:  Immersions al mar + Pràctiques a la piscina i aigües confinades

Amb aquest Pack combinat de cursos d’especialitat podràs
1) A més d’aprendre les avantatges de bussejar amb una configuració de muntatge lateral, aprendràs cóm muntar i configurar correctament l’equip de busseig de sidemount i gestionar el gas canviant les segones etapes segons el que planifiquis
2) Durant les immersions t’ensenyarem els fonaments del busseig tècnic i practicaràs:
–  Senyals usades en el busseig tècnic
– Ús correcte de les boies  de descompressió
– Tècniques de propulsió amb les aletes
– Com portar la teva flotabilitat a un altre nivell
– Procediments d’emergència

B) Teoria

S’ha de llegir els temes relatius als 2 cursos que faràs i completar les avaluacions i els exàmens finals dels cursos.
El sistema utilitzat és online, és a dir, sistema digital de SSI – per començar immediatament. Cada persona estudia al seu propi ritme, amb un programa interactiu i fàcil d’usar. Es té accés a la versió online del manual i es pot completar d’aquesta manera la part teòrica dels cursos.

MÉS INFORMACIONS

El preu: és per persona
Participants: mínim 1 persona
Dies disponibles: tots els dies de la setmana
Durada: mínima   dies (es personalitzen en funció de la disponibilitat del bussejador/a)

Forma de pagament:  400 € a l'hora de reservar per transferència bancària o targeta de crèdit i el restant es pagarà el primer dia de curs

Què has de portar: Vestit (de preferència vestit sec), màscara, aletes, ordinador i pissarra submergible (si ja tens el teu sistema de sidemount, porta’l, podràs treballar amb el teu propi equip)
A on es faran les immersions del curs?:  A piscina i/o aigües confinades dins de zones adequades de la Costa del Montgrí
Qui t’entrenarà?: Ramon Siliceo Canyet, instructor expert en busseig tècnic i en coves de diferents parts del món
Obligatori: Portar el teu propi certificat mèdic + portar la teva assegurança de busseig (si no en tens cap, podràs contractar una assegurança de busseig amb nosaltres a 6 €/dia)
Informació addicional: S’han de reservar les dates de les immersions telefònicament o per correu electrònic amb antelació
Edat mínima: 18 anys

Preu: Consultar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.