Evidentment, es poden buscar llistats de Centres de Busseig que operin en el Parc Natural de les Illes Medes i el Montgrí i trucar al primer que ens aparegui sense reflexionar, però… escollir-nos és, sens dubte escollir una de les millor opcions existents.
Parlem del Centre de Busseig

* Fiabilitat:
Xaloc porta ja des del 1.996 operant en la zona, coneixem perfectament la nostra zona i també els nostres guies coneixen cada un dels punts de busseig
Seguretat:
Acomplim amb totes les normatives de Seguretat, tant les nacionals, como les de Catalunya i les de la Capitania Marítima de Palamós. A més creiem que la seguretat és un dels punts més importants a seguir en el busseig i com operadors, en la prenem molt seriosament
* Bon material de lloguer:
Canviem tot sovint el nostre material de lloguer per què estigui en òptimes condicions i tenim talles de noia i de noi en els nostres neoprens, per que s’ajustin millor a cada persona.
* Bon ambient:
No és cap tonteria. Ens prenem molt seriosament el teu temps d’oci, vols passar una bona estona i divertir-te. Nosaltres ho fem possible
* Preu:
A simple vista pot semblar que els nostres preus són més cars que els de la nostra competència. Però observa amb detall la qualitat que t’oferim, l’experiència que et demostrem, el menor nombre de bussejadors que portem a bord en comparació amb molts d’altres.
Tot això fa que el nostre preu tingui un coeficient qualitat/preu molt ajustat.
Parlem de les Immersions en el Parc Natural

Les sortides de busseig s’ajusten a cada bussejador:
Tenim unes sortides  que són aptes per a tots els nivells i d’altres només per a nivells més experts. Al reservar et direm els horaris de les immersions basats precisament en el nivell que tens.
Tenim molts punts de busseig i els nostres guies són experts en cada un d’ells
Varietat en los llocs de busseig:
Cap Centre de busseig a L’Estartit t’ofereix la varietat d’immersions que t’oferim. Quan alguns parlen de “la costa” en realitat parlen de tan sols 2-3 zones de busseig molt properes al port. Nosaltres anem des de Cala Calella fins pràcticament Cala Montgó (zones com les Coves del Milà o el derelicte del “Marmoler”)
Soms experts en els nostres punts de busseig:
Ramon, el nostre Director Tècnic té més de 3000 immersions en el Parc Natural, porta bussejant aquí des de fa  34 anys i ens coneix el fons com “el menjador de casa” i això… es nota.
Els nostres guies:
Són professionals del busseig, amb certificacions de Divemaster o Instructor SSI. Bussegen cada dia i gaudeixen del busseig a cada moment.
Els nostres “eco-briefings”:
Abans de cada immersió, donem explicacions de cada punt i expliquem també les parts més sensibles de cada zona per que tinguem més cura al bussejar en aquests punts.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.