Europarc

Què és la Carta Europea de Turisme Sostenible?:
La Carta Europea de Turisme Sostenible en Espais Naturals Protegits (CETS) és una iniciativa de la Federació EUROPARC, organització que reuneix espais naturals protegits de 38 països europeus. La CETS és una acreditació d'àmbit europeu als espais naturals protegits que han demostrat el seu compromís pràctic amb el turisme sostenible.

Xaloc Diving Center s'ha convertit en empresa col·laboradora de la Carta Europea de Turisme Sostenible a través d'un complex sistema d'adhesió en les quals el nostre Centro de Busseig s'ha compromès pels propers 3 anys a:
  • Millorar la nostra oferta i connexió amb l'espai natural protegit inculcant el comportament ambiental, augmentant el coneixement sobre l'espai protegit i recolzar, al mateix temps, la seva preservació per que pugui ser gaudit per les generacions presents i futures.
  • Millorar el desenvolupament sostenible i la gestió turística de l'espai protegit i la seva àrea d'influència, tenint presents les necessitats de l'entorn, de la població i les empreses locals i dels visitants.
  • Recolzar el desenvolupament local, la conservació del patrimoni i la responsabilitat social implicant a les empreses locals en un projecte comú de turisme sostenible. Sense aquesta implicació, no hi ha projecte CETS.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers (Google Analytics) per analitzar els nostres serveis a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar” o rebutjar-ne l’ús prement el botó “Rebutjar”.