Avís Legal

Informació general per donar compliment a la Llei 34/2002

Titular Xaloc Diving Center SL.
Direcció Carrer Eivissa 1, 17258 L’Estartit (Girona)
Contacte 972752071 info@xalocdive.cat
Dades registrals Registre Mercantil de la localitat de Girona, al tom
891, foli 64, fulla nombre. GI-16615, inscripció 1ª
C.I.F. B-17461237

 

xalocdive.cat no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’Internet de xalocdive.cat.

Amb els límits establerts per la llei, xalocdive.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualizació i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pagines d’Internet.

Els continguts i informacions de les pàgines d’Internet de xalocdive.cat estan elaborades per professionals del busseig recreatiu i de viatges de busseig degudament qualificats per l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a xalocdive.cat ni constitueixen opinions, o consells de cap tipus doncs es tracta merament d’un servei oferit amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Las pàgines d’Internet de xalocdive.cat poden contenir enllaços (links) a d’altres pàgines de terceres  parts que xalocdive.cat no pot controlar. Per tant, xalocdive.cat no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els texts, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de xalocdive.cat o els seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de xalocdive.cat.

Tanmateix, per accedir a alguns dels serveis que xalocdive.cat ofereix a través del website vostè haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal.

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem que, mitjançant l’emplenament del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els nostres fitxers, amb la fí de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-lo de les millores del lloc Web.

Així mateix, l’informem de la possibilitat de que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a info@xalocdive.cat o a c/. Eivissa 1 CP. 17258 – L’Estartit.