Canviar la bateria a l’ordinador de busseig

És molt habitual anar a bussejar a l’inici de la temporada o quan realitzem un viatge de busseig i veure que el nostre ordinador s’ha quedat sense bateria. Però per què si funcionava bé amb la funció rellotge?. Dintre del que cap és normal, ja que tot ordinador té un major consum en el moment que inicia la funció busseig.

I ara què faig?

Bé, doncs normalment n’hi haurà prou amb canviar la bateria del teu ordinador per què torni  a funcionar normalment. Molts de vosaltres haureu llegit que la majoria d’ordinadors de avui en dia el mateix usuari pot canviar la bateria, però en d’altres models ha de ser un tècnic autoritzat ha de fer-ho amb garanties.

També hi ha qui canvia la bateria als ordinadors de busseig quan encara estan en garantia. Això no només és arriscat per la  possible entrada d’aigua, sinó que a més perdrem tota garantia possible.

Ordenador de buceo Cressi Cartesio
Què passa si em canvio la bateria de l’ordinador jo mateix?

Parlem una mica de canviar-se la bateria un mateix, riscos i conseqüències. En el mercat hi ha una gran varietat d’ordinadors que segons el fabricant, la bateria pot ser substituïda pel mateix usuari. En moltes ocasions no passa rés i sol tornar a funcionar amb tota normalitat, però sincerament no és el més aconsellable, en primer lloc, perquè es necessiten uns coneixements mínims i en segon lloc, sovint d’eines específiques.

Hi ha alguns ordinadors en els quals es necessita retirar les corretges per una instal·lació òptima, i en la gran majoria d’ordinadors existents al mercat es necessiten eines per obrir els compartiments. A més, en molts el compartiment de la bateria no és estanc de l’electrònica de l’ordinador, és a dir, si hagués una filtració d’aigua per la tapa o la junta d’estanqueïtat mal posada, l’ordinador s’espatllaria sense poder fer rés al respecte.

Kit batería Suunto
Llavors què hem de fer quan l’ordinador es quedi sense bateria?

La nostra recomanació és que vingueu al nostre servi tècnic, que us ofereix totes les garanties possibles. A Xaloc Diving Center no sols fem la substitució de la bateria, sinó que a més, fem un test general per verificar l’estat de l’ordinador, usant el kit oficial de reparació, és a dir, bateria, junta i tot el que inclogui cada un dels kits. Realitzem tant el test de botoneres com el test del sensor de profunditat i per últim, tots els ordinadors els sotmetem a la prova d’estanqueïtat, per garantir d’aquesta manera que no entrarà aigua al fer la primera immersió després d’haver canviat la bateria. Amb tot això entreguem cada ordinador llest per anar a l’aigua.

T’oferim un servei ràpid i també podem oferir-te, amb un suplement, el servei de transport per què puguis enviar-nos el teu ordinador i tornar-te’l en un termini de 72 hores.

[ultimate_heading main_heading=”Has de canviar la bateria del teu ordinador de busseig?” margin_design_tab_text=””]El servei i l’atenció als nostres clients és per nosaltres molt important. Per això, realitzem el manteniment d’armilles, reguladors i ordinadors de busseig i podem canviar la teva bateria.

Contacta amb nosaltres ara i sol.licita el teu canvi de bateria[/ultimate_heading]