S'estan mostrant 4 resultats

 • Curso PADI Proveedor Oxigeno

  Curs PADI de Primers Auxilis amb Oxigen

  Exploració, Emoció, Experiències

  Saber cóm i quan utilitzar oxigen d’emergència es una habilitat magnífica i significa que estàs preparat per ajudar a d’altres en cas de necessitat.

  Convertir-te en PADI Emergency Oxygen Provider et permet respirar tranquil sabent que pots reconèixer infermetats de busseig tractables amb oxigen d’emergència i estàs preparat per oferir auxili.

  Qui pot realitzar aquest curs?

  No existeixen requisits previs, restriccions d’edat o sessions a l’aigua obligatòries en aquest curs – està obert a tot el món. Els bussejadors autònoms, snorkelers i qualsevol que estigui al costat dels bussejadors – tripulació de vaixells, salvavides, etc. –  es beneficiaran de tenir aquest entrenament.

  120.00 
 • Curso PADI Primeros Auxilios EFR

  Curs de Primers Auxilis (React Right)

  Pots salvar una vida!

  L’entrenament de React Right SSI se centra en construir la confiança en els socorristes no professionals i en augmentar la seva disposició per respondre quan s’enfrontin a una emergència mèdica.
  Els participants en el curs aprenen passos fàcils de seguir per les cures d’emergència i practiquen l’aplicació de tècniques en un entorn  d’aprenentatge lliure d’estrès.
  Tots els cursos estan recolzats amb manuals d’auto estudi, vídeos per millorar l’aprenentatge i permetre’t començar a aprendre immediatament.

  Qui pot seguir aquest curs?
  No existeixen requisits previs (a part de ser major de 12 anys) ni sessions a l’aigua obligatòries en aquest curs –  tothom es pot beneficiar de tenir aquest entrenament.

   

  130.00 
 • Curs d’Instructor de Primers Auxilis (React Right)

  Exploració, Emocion, Experiències

  Les tècniques de RCP i primers auxilis són tècniques importants per a tothom, no tan sols pels bussejadors. Como React Right Instructor, ensenyes tècniques basades en directrius de cuers d’emergència reconegudes internacionalment, i pots oferir cursos a qualsevol persona.

  Qui pot seguir aquest curs?

  El curs d’Instructor React Right és perfecte per aquells Instructors SSI que vulguin seguir avançant en la seva formació com professionals SSI.
  Els requisits per accedir a aquest curs són:
  – Haver completat un entrenament React Right (o equivalent) en els darrers 24 mesos.
  –  Ser Assistant Instructor o Instructor SSI

   

  210.00 
 • Curso Instructor PADI Proveedor Oxigeno

  Curs PADI d’Instructor de Proveïdor d’Oxigen d’Emergència

  Exploració, Emoció, Experiències

  Saber cóm i quan utilitzar oxigen d’emergència és una habilitat magnífica i significa que els teus alumnes estaran preparats per ajudar a d’altres en caso de necessitat.

  Convertir-te en PADI Emergency Oxygen Provider Instructor et permet donar cursos per que tels teus futurs alumnes reconeguin infermetats de busseig tractables amb oxigen d’emergència i estiguin preparats per oferir auxili.

  La millor forma d’aprendre cóm fer els teus cursos d’especialitat de busseig realment és fer el curs d’instructor d’especialitat amb un dels nostres dos  PADI Course Directors, Ramon Siliceo o Jordi Atienza.

  Durant el curs d’Instructor d’Especialitat Emergency Oxygen Provider s’ensenyen les tècniques necessàries per organitzar i conduir  cursos d’Especialitat de Bussejador Emergency Oxygen Provider, a la vegada que es proporcionen consells i experiència pràctica que pots aplicar immediatament.

  Qui pot seguir aquest curs?

  Els cursos PADI Emergency Oxygen Provider  Specialty Instructor Instructor són perfectes per aquells Instructors PADI que volen seguir avançant en la seva formació como professionals PADI.

  Els requisits per accedir a aquest curs són:
  – Tenir la certificació com PADI Instructor
  – Estar en Teaching Status

  120.00