CONVERTEIX-TE EN LA PEÇA FONAMENTAL D’UNA ESCOLA DE BUSSEIG

 

Igual que els bussejadors miren als Divemasters, els candidats a Instructor veritablement respecten als Assistant Instructor Trainer.
Com el seu nom indica, els Assistant Instructor Trainers ajuden en l’entrenament d’instructores i comparteixen els seus coneixements i experiència amb els nous líders SSI.
Fer el curs d’Assistant Instructor Trainer et proporciona un coneixement en profunditat del procés de desenvolupament d’instructores i et prepara per formar a la pròxima generació de professionals SSI

 • Curs Instructor SSI

  Curs Assistant Instructor Trainer

  Exploració, Emocions, Experiències

  Igual que els bussejadors miren als divemasters, els candidats a instructor respecten als Assistant Instructor Trainer.
  Com el seu nom indica, els Assistant Instructor Trainers ajuden en l’entrenament d’instructors i comparteixen els seus coneixements i experiència amb els nous líders SSI.
  Fer el curs d’Assistant Instructor Trainer et proporciona un coneixement profund del procés de desenvolupament d’instructors i et prepara per formar a la propera generació de professionals SSI.
  Com Assistant Instructor Trainer, pots ensenyar de manera independent cursos d’Assistant Instructor SSI a més d’ajudar en cursos d’Instructor SSI i en d’altres cursos de formació continua de nivell d’instructor.

  Qui pot seguir aquest curs?

  Els cursos Assistant Instructor Trainer són perfectes per aquells Divemaster Instructor SSI que vulguin seguir avançant en la seva formació com professionals SSI.
  Els requisits per accedir a aquest curs són:
  – Tenir la certificació abans esmentada
  – Estar en Status Actiu
  – Haver emès un mínim de 45 certificacions, incloent 30 certificacions Scuba Diver / Open Water.
  15 d’aquestes certificacions han de ser d’Especialitats / Advanced Adventurer, incloent 3 certificacions Bussejador Stress & Rescue com a mínim, 3 certificacions Dive Guide com mínim i 3 certificacions de Ciència del Busseig com mínim.
  – Tenir una certificació o diploma de  Primers Auxilis d’una organització reconeguda, de menys de 2 anys, incloent entrenament en RCP, DEA i Proveïdor d’Oxigen
  – Certificat mèdic d’aptitud al busseig de menys d’un any
  – Assegurança d’accidents de busseig en vigor

   

   

  795.00