FES-TE PROFESSIONAL DEL BUSSEIG !

T’agrada el busseig? Vols compartir-lo amb les demés persones a un nivell completament nou? Fes el curs SSI Divemaster i fes el que és t’agrada com carrera professional.
Els bussejadors miren als divemasters per què són líders que assessoren i motiven als bussejadors.
Com divemaster, no sols bussejaràs molt, sinó que també experimentaràs el plaer de veure als demés bussejadors divertir-se tant como tu.

 • Curs Divemaster SSI

  Curs Divemaster SSI

  El Curs de busseig de nivell Professional més popular al món

  T’agrada el busseig? Vols compartir-lo amb els demés a un nivell completament nou? Fes el curs SSI Divemaster i fes el que t’agrada com a carrera professional. Els bussejadors es fixen en els divemasters per què són líders que assessoren i motiven als demés. Com divemaster, no tan sols bussejaràs molt, sinó que també experimentaràs el plaer de veure els altres bussejadors divertir-se tant com tu.
  Xaloc Diving Center és un lloc magnífic per fer el teu curs. Els nostres experimentats Instructors SSI t’ensenyaran amb un entrenament de qualitat i amb la màxima seguretat i diversió.

  Qui pot seguir aquest curs?

  Els cursos SSI Divemaster (Dive Guide professional + Ciència del Busseig) són perfectes per aquells bussejadors Stress and Rescue o equivalent (PADI, ACUC, CMAS 3*, etc.) que vulguin seguir avançant en la seva formació i convertir-se en professionals del busseig SSI
  Els requisits per accedir a aquest curs són:
  – Tenir un mínim de 18 anys
  – Tenir la certificació abans esmentada
  – Tenir una certificació o diploma de Primers Auxilis en els darrers 2 anys (React Right preferentment)
  – Logbook  amb un mínim de  60 immersions registrades
  – Hauràs de tenir un certificat mèdic d’aptitud al busseig de menys d’un any
  – Assegurança d’accidents de busseig en vigor (de la mateixa manera, si no en disposeu d’un, el podeu contractar un directament a Xaloc, cost: 40 € per l’assegurança anual o un diari a 6 €)

  720.00