Si ja ets SSI Advanced Diver, et proposem anar una mica més enllà i obtindré les certificacions més altes en busseig recreatiu de manera no professional.
Primer convertint-te en Master Diver; per fer-ho necessites:
– Ser bussejador Stress and Rescue i
– Tenir un curs, fet en els dos darrers anys, de Primers Auxilis (o fer un curs de React Right de manera combinada amb el curs de Stress and Rescue)
– Tenir un mínim de 50 immersions registrades

Una vegada que siguis Master Diver i si vols guiar les immersions dels teus amics i familiars (és a dir, t’agrada guiar immersions però no vols dedicar-te professionalment al busseig) podràs fer el curs de Guia de Busseig (no professional).
Els nostres Instructores i Formadors d’Instructors SSI et guiaran per què aconsegueixis aquestes dues altes qualificacions.

Pots optar pels cursos de Stress and Rescue i React Right per ser Master Diver primer i després ja podràs fer el de Guia de Busseig

  • Pack de Bussejador de Rescat SSI + Primers Auxilis

    Exploració, Emoció, Experiències

    Los buceadores describen el curso SSI Stress and Rescue como el más retador, aunque es el curso más gratificante de todos los han hecho nunca.
    ¿Por qué? Porque aprendes a prevenir y gestionar problemas en el agua y te conviertes en un buceador más confiado con tus destrezas, sabiendo que puedes ayudar a otros si lo necesitan.

    El entrenamiento de React Right SSI se centra en construir la confianza en los socorristas no profesionales y en aumentar su disposición para responder cuando se enfrenten a una emergencia médica.

    Además, los cursos son divertidos – pero serio, aunque aún permite un montón de risas centrado en el aprendizaje.

    Qui pot fer aquesta combinació de cursos?

    Aquests cursos són perfectes per aquells bussejadors Open Water o equivalent (SSI, PADI, ACUC, CMAS 1*, etc.) que vulguin seguir avançant en la seva formació com bussejador.
    Els requeriments per accedir a aquest curs són:
    – Tenir la titulació abans esmentada
    – Logbook (en format digital o en paper)
    – Hauràs d’emplenar un Formulari mèdic (si aquest és correcte no es necessita Certificat mèdic, però si apareix alguna contraindicació al busseig, llavors sí que serà necessari aportar un certificat mèdic d’aptitud al busseig)
    – Assegurança d’accidents de busseig en vigor (de la mateixa manera, si no en disposeu d’un, el podeu contractar un directament a Xaloc, cost: 40 € per l’assegurança anual o un diari a 6 €)

    – Edat mínima: al incloure el curs de Nitrox hauràs de tenir un mínim de 18 anys.

    400.00 
  • Curs de Guia de Busseig (no professional)

    El Curs de busseig de nivell NO Professional més popular al mon

    T’agrada el busseig? T’agradaria guiar a bussejadors certificats en les seves immersions recreatives? Fes el curs SSI Guia de Busseig i fes el que t’agrada sense tenir les obligacions que tenen els professionals del busseig (com necessitar una assegurança de responsabilitat legal o cotitzar anualment a SSI). Els bussejadors es fixen en els guies de busseig per que motiven als altres. Com Guia de Busseig no sols bussejaràs molt, sinó que també experimentaràs el plaer de veure als altres bussejadors divertir-se tant como tu. Xaloc Diving Center és un lloc magnífic per fer el teu curs. Els nostres experimentats Instructors SSI t’ensenyaran amb un entrenament de qualitat i amb la màxima seguretat i diversió.

    Qui pot realitzar aquest curs?
    Els cursos SSI Guia de Busseig són perfectes per aquells bussejadors Avançats o Master (i també els seus equivalents PADI, ACUC, CMAS 3*, etc.) que vulguin seguir avançant en la seva formació i tenir un nivell molt alt de busseig però no ser professionals del busseig SSI.
    Els requisits per accedir a aquest curs són:
    – Tenir les següents certificacions: Bussejador Stress and Rescue + Busseig Profund + Orientació + Busseig Nocturn
    – Tenir al menys 15 anys d’edat
    – Logbook  amb un mínim de  40 immersions registrades (atenció: per poder-se certificar com Guia de Busseig SSI s’haurà de tenir un mínim de 50 immersions registrades)
    – Hauràs de tenir un certificat mèdic d’aptitud al busseig de menys d’un any
    – Assegurança d’accidents de busseig en vigor (de la mateixa manera, si no en disposeu d’un, el podeu contractar un directament a Xaloc, cost: 40 € per l’assegurança anual o un diari a 6 €)

    400.00 
  • Curs Rescue

    Curs de Bussejador de Rescat (SSI Stress and Rescue)

    Exploració, Emoció, Experiències

    Els bussejadors descriuen el curs Stress & Rescue com el més reptador i que és el curs més gratificant de tots els que han fet mai. Per què? Per que aprens a prevenir i gestionar problemes a l’aigua i et converteixes en un bussejador més confiat en les teves habilitats, sabent que pots ajudar a d’altres si ho necessiten. Durant el curs, aprens a convertir-te en millor company practicant tècniques de resolució de problemes fins que tot això es converteix en la teva segona forma de ser. A més, el curs és divertit – però seriós, malgrat que això permet una gran quantitat de rialles centrades en l’aprenentatge.

    Qui pot realitzar aquest curs?
    Els cursos Strees & Rescue són perfectes per aquells bussejadors  SSI, PADI, ACUC, CMAS, etc. que vulguin seguir avançant en la seva formació com bussejador.
    Els requisits per accedir a aquest curs són:
    – Tenir la certificació abans mencionada
    – Tenir una certificació o diploma de Primers Auxilis ens els darrers 2 anys (React Right preferentment)
    – Logbook
    – Tenir mínim 12 anys d’edat
    – Hauràs d’emplenar un Formulari mèdic (si aquest és correcte no es necessita Certificat mèdic, però si apareix alguna contraindicació al busseig, llavors sí que serà necessari aportar un certificat mèdic d’aptitud al busseig)
    – Assegurança de busseig en vigor (si no en tens, el pots contractar directament a Xaloc, cost: 40 € per l’assegurança anual o un diari a 6 €/dia)

    300.00