S'estan mostrant 2 resultats

 • Curs de Muntatge Lateral (Sidemount)

  Exploració, Emocions, Experiències

  Carregar les ampolles de busseig a la teva esquena no és un requisit per explorar el mon subaquàtic. Molts bussejadors han descobert el plaer de muntar les ampolles als costats.
  El busseig amb muntatge lateral t’ofereix flexibilitat  i opcions per aconseguir una posició hidrodinàmica. A més, no tindràs que caminar amb les pesades ampolles a l’esquena – simplement entra a l’aigua, enganxa-les i… llest !.
  Et sona interessant? Apunta’t al curs SSI Sidemount.

  Qui pot seguir aquest curs?

  Els cursos SSI de Muntatge Lateral (Sidemount) són perfectes per aquells bussejadors SSI Open Water o equivalent (PADI, CMAS 1*…) que volen seguir avançant en la seva formació com bussejador.

  Els requisits per accedir a aquest curs són els següents:
  – Tenir la titulació de PADI Open Water o equivalent
  – Logbook
  – Tenir 15 anys d’edat
  – Certificat mèdic de menys de 2 anys (si no en teniu, el podeu fer directament aquí a l’Estartit, ja que hi ha centres mèdics amb especialistes en medicina hiperbàrica)
  – Assegurança d’accidents de busseig en vigor (si no en teniu, podeu contractar-ne un  directament al Xaloc, cost: 40 € per l’assegurança anual o un diari a 6 €/dia)

  340.00 
 • Curs SSI Instructor Especialitat Sidemount

  Curs d’Instructor SSI d’Especialitat Sidemount

  Exploració, Emoció, Experiències

  Els teus alumnes sempre et comenten que carregar les ampolles de busseig a l’esquena és cansat. Per tant molts bussejadors ja han descobert el plaer de portar les ampolles als dos costats. El busseig amb muntatge lateral ofereix als teus alumnes flexibilitat i opcions per aconseguir una posició hidrodinàmica. A més, no hauran de caminar amb les pesades ampolles a l’esquena – simplement entraran a l’aigua, les enganxaran i llest. Et sona a quelcom interessant? Apunta’t al curs Sidemount Instructor.

  Qui pot realitzar aquest curs?
  Els cursos d’Instructor Sidemount  SSI són perfectes per aquells Instructors SSI que volen seguir avançant en la seva formació com profesionals SSI.
  Els requisits per accedir a aquest curs són:
  – Tenir la certificació com SSI Instructor
  – Estar en Active Status
  – Tenir la certificació com a bussejador Sidemount. Si no tens aquesta certificació et podrem fer el curs de bussejador + instructor de forma coordinada
  – Certificat mèdic de menys d’un any
  – Assegurança de busseig en vigor

  340.00