Curs SSI combinat Advanced + Nitrox
Abans de venir a bussejar a L’Estartit amb Xaloc Diving Center

Tens símptomes compatibles amb la COVID-19?: No has de venir al Centre de Busseig
Has tingut COVID-19?: et recordem que has de fer-te un nou certificat mèdic en el qual el metge comprovi que no has patit afectacions per la covid-19
Acompanyats no bussejadors: Hem de negar-los l’accés, per reduir l’aforament

Mesures Xaloc Diving Center contra la COVID-19 a la Recepció

Amb l’objectiu d’evitat l’aglomeració de persones en espais tancats i, per tant, el risc de contagi limitarem al màxim l’accés dels nostres bussejadors a les dependències interiors del centre.
Les pautes d’actuació seran les següents:
Informació i reserves: Realitzarem el màxim possible de gestions administratives, com informació, consultes, reserves, enviament de documentació, etc., amb anterioritat a la data prevista de l’activitat.
Per evitar contagis: no hi haurà disponible per entregar al client cap fulletó informatiu, llista de preus o catàleg. Tot estarà disponible online o bé amb codis QR.
Els tràmits administratius per reservar: es faran abans de l’arribada dels clients per internet, en l’apartat de la pàgina web: “Registra’t aquí”
Important sobre els tràmits administratius: el client haurà d’emplenar online una declaració de responsabilitat contra la COVID-19.
Contractació d’assegurances i pagaments: amb el mateix motiu, es promourà entre els clients la contractació de serveis, assegurances de busseig i qualsevol altre producte disponible per avançat, per minimitzar el temps d’estància en la recepció/oficina. Això contribuirà, a més, a una millor planificació de les activitats diàries del centre, organització de torns i recursos, el que redunda en major seguretat per tothom. Igualment, y pel mateix motiu, es fomentarà el pagament per avançat mitjançant transferència bancària.
En cas d’haver-ho de fer presencial: es farà a través del taulell que tenim ubicat a l’exterior, guardant les distàncies de seguretat.
Per motius de seguretat laboral dels nostres treballadors: exigim l’ús de mascareta quan es dirigeixin als nostres empleats.

Curso PADI Advanced + Nitrox
Mesures Xaloc Diving Center contra la COVID-19 a la Botiga de Busseig

Col·locarem una cadena (o similar) i un cartell de prohibició d’accés a la botiga: sols acceptarem 6 clients a l’interior a la vegada, equipats amb mascaretes. També serà obligatori desinfectar-se les mans a l’entrar amb el gel hidroalcohòlic que tenim a disposició dels clients.
Es recomana el pagament amb la targeta de crèdit
Fem especial èmfasi  sobre la conveniència d’utilitzar guants,  l’obligatorietat de l’ús de gel hidroalcohòlic (que està a disposició en dispensadors) i la conveniència de minimitzar els contactes.
No heu d’estar preocupats a l’hora de provar-se una màscara o una samarreta: ens ocuparem de desinfectar-la convenientment.

Mesures Xaloc Diving Center contra la COVID-19 al vestidor, dutxes i bany

Vestidors: En principi, estaran tancats. Però, si més endavant les autoritats permeten el seu ús, establirem un nombre màxim de persones per vestidor, malgrat que fomentarem l’ús dels espais oberts del port per canviar-se i equipar-se, amb l’objectiu de reduir l’ús dels vestidors al mínim imprescindible.
Dutxes: durant aquesta temporada s’eliminarà el servei de dutxes al Centre de Busseig, prioritzant la dutxa en el propi allotjament del client.
Banys: accés unipersonal. Recomanarem el  mínim contacte amb superfícies. Al costat del lavabo col·locarem un cartell informatiu sobre els protocols de rentat i desinfecció de mans. També hi haurà disponible un desinfectant i paper d’un sol ús per que el mateix client netegi les superfícies que hagi utilitzat.
Fem especial èmfasi  sobre la conveniència d’utilitzar guants,  l’obligatorietat de l’ús de gel hidroalcohòlic (que està a disposició en dispensadors) i la conveniència de minimitzar els contactes.