Cada any, des del 2003,  hem organitzat al menys un viatge de grup a l’any a Xaloc.
Viatjar a un entorn tropical junt a d’altres bussejadors i bussejadores que comparteixen la mateixa afició ens porta noves amistats i records que s’allargaran durant tota la nostra vida.
Aquí us deixem imatges i comentaris sobre cada un dels viatges realitzats

Illa de Cocos (Costa Rica), 2019

10 dies embarcats a l’Undersea Hunter, un dels millors vaixells en el que hem estat; cabines i zones  comuns molt ben cuidades, menjars deliciosos i una molt bona tripulació i guies de busseig.
I del busseig… ¿què dir?… dons que hem gauidit d’un dels millor llocs de busseig del mon, ple de taurons galàpagos, grisos i també d’alguns taurons tigre.

Manado i Lembeh (Sulawesi, Indonèsia), 2019

Un bon viatge en un entorn de platja ben cuidada, en el que hem fet dues zones molt diferents: el Parc Nacional de Bunaken i també l’Estret de Lembeh, amb el seu “muck diving”.
Menció especial als dos “animadors nats” del grup, Sergi (àlies “Perikito”) i Ricard, que varen fer que les vacances semblessin molt curtes.

Arxipèlag Mergui (Myanmar), 2018

Creuer de busseig a bord del “Smiling Seahorse”, un vaixell ample i amb una tripulació “un tant peculiar”… immersions correctes malgrat esperàvem veure més vida. Un bon ambient entre nosaltres a bord, que sempre ajuda en un entorn confinat com és un vaixell

Bali, 2018

Un viatge amb un ambient especial (segons en Joan… “el millor de la meva vida”), amb estada en un petit resort, amb bones immersions i un millor ambient entre guies de busseig i participants.
El resort en el que varem estar allotjats, Benthos Resort, té poquets bungalows, restaurant, piscina i el centre de busseig integrat en ell. Com el varem emplenar completament pel nostre grup, tot el personal estava “al nostre servei”

Galàpagos, 2017

Espectacular, grandiós, magnífic, insuperable… són alguns dels adjectius que té afegit el busseig a les Illes Galápagos. A més, varem tenir la sort de gaudir d’una setmana amb la mar plana totalment. Varem veure allò que veníem a buscar: centenars de taurons martell, i a més ens varem portar una sorpresa… poder bussejar amb les famoses iguanes marines. Ja ens veieu a foto amb el mític “Arco de Darwin” darrera nostre. Un viatge perfecte

Maldives, 2017

Tornem a Maldives, i de nou en creuer… Hem tingut un gran viatge degut no tan sols a les molt bones immersions i al vaixell de molt bona qualitat que varem escollir l’ “Emperor Voyager” sinó també a l’humor ben particular de “Perikito”, un dels integrants del grup…malgrat que la resta dels participants no es varen quedar enrere de les bromes i bon ambient

Sipadan, 2016

Ja varem venir a Sipadan al 2008 però aquell any el varem fer des de resort i aquesta any l’hem fet embarcat en un creuer. molt bona setmana de busseig embarcats en el Celebes Explorer amb taurons,  barracudes, tortugues, caràngids…
Un bon complement ha sigut l’extensió de 4 dies que hem fet a la selva de Borneo des de Sandakan al Kinabangattan River… orangutans, cocodrils, monos nassutts (endémics d’aquesta zona)… i hem vist tortugues desovant de nit a l’Illa de Selingan… magnífic !

Palau, 2015

Al desembre hem estat en Palau (Micronèsia)… zona de corrents que ens obligava a utilitzar els “ganxos” per mantenir-nos estàtics mentre passaven i tornaven a passar els taurons grisos. Fantàstic viatge en el que també varem aprofitar per bussejar a Peleliu (una de les illes més famoses durant la II Guerra Mundial, que va costar la vida a milers de soldats japonesos i dels EEUU)

Mexico Xaloc
Baixa Califòrnia (Mèxic), 2014

El nostre grup va estar uns dies bussejant a La Paz, amb “Buceo Carey”, a on varem tenir l’oportunitat de bussejar entre una colònia de lleons marins residents a la zona i després ens varem embarcar al “Sea Escape” per bussejar en el fantàstic arxipèlag de Revillagigedo (Illes Socorro, Benedicto i Roca Partida),,, un dels “4 Grans”, juntament a Galàpagos, Malpelo i Cocos)…varen ser unes boníssimes immersions amb mantes, taurons martell i també dofins.

Komodo (Indonèsia), 2013

Ens ho vhem passat genial!… sobre tot amb les súper corrents de les que ens recordem molt sovint i el vaixell “Mermaid II” un dels millors vida a bord dels que hem estat.
Un gran punt ens el varem marcar amb la visita a terra per veure els dragons de Komodo, protegits pels “rangers” que ens varen cuidar fantàsticament … i també amb l’extensió amb rafting inclòs a Bali

Komodo Xaloc
Filipinas Xaloc
Cebú (Filipines), 2012

Enguany hem escollit combinat en Resort, el Turtle Bay a Moalboal, Cebú i després traslladant-nos al Thalatta Resort a l’illa de Negros… bon viatge amb una bona qualitat dels dos Resorts i també molt bons els seus menjars… que sempre ajuda molt en un viatge…  incòs els dies que varem tenir a sobre una cua d’un tifó!

Raja Ampat (Indonèsia), 2011

Una de les darreres fronteres en busseig: Raja Ampat, que es troba a Irian Jaya, la part indonèsia de l’illa de Papúa Nova Guinea… un viatge espectacular amb mantes, taurons Wobegong i un avió de la II Guerra Mundial que recordarem sempre.
Us recomanem un viatge a Raja Ampat i poder veure aquest paisatge luxuriosament verd, segur que torneu pensant en tornar algun dia

Brothers/Daedalus/Elphinstone (Egipte), 2010

Un bon creuer de busseig en el que hem gaudit a fons !: Les Illes Brothers i els esculls de Daedalus i Elphinstone. Hem complementat el viatge amb una visita terrestre als temples, que no estan dintre dels circuits normals a Egipte,  de Denderah i Abydos, a prop de Luxor.

Manado (Sulawesi), Indonèsia

Un viatge que recordarems especialment pels petits “bitxos” bichos que hem vist i fotografiat en macro i també per les immersions a Lembeh, paradís del famós “muck diving”.
Sense oblidar la visita al Parc Nacional de Tangkoko,a on hem pogut veure els petits monos “Tarsius”, endèmics de la zona

Sipadan (Borneo, Malàisia), 2008

Hem estat allotjats al Kapalai Resort, un Resort tipus palafit construït sobre un escull… quina passada!… i què voleu que us expliqui sobre Sipadan?… que tots volem tornar algun dia… però… hi ha tant mon per bussejar!

Sudan, 2007

Ens hem embarcat en l’ “Elegante” una goleta en la que hem fet unes immersions remarcables… una Mar Roja veritablement espectacular, hem pogut bussejar en els habitacles submergits del “Precontinent” de Jacques Cousteau i fins i tot hem vist un tauró tigre!

Galàpagos (Ecuador), 2005

Top de tots els tops… un viatge car, però en el que veient el que arribes a veure sota l’aigua… certament recuperes tota l’inversió feta.
Taurons martell, galàpagos, tortugues, murenes, raies, mòbules… i un llarg ventall de tot tipus de peixos

Maldives, 2004

Aquesta vegada toca creuer de busseig.
Hem embarcat en el “Aisha Maldives”… i quin entorn aquest de les Maldives… aigües clares, calentes…. tot tan ideal que et donen ganes de bussejar sense parar….