Ets Advanced i vols ser Divemaster?

Ara tens la teva oportunitat. Xaloc et dona les eines necessàries per que amb els millors cursos de busseig de L’Estartit aconsegueixis ser Divemaster i posicionar-te perfectament a la indústria del busseig, a la vegada que t’obrirà les portes per treballar com Divemaster SSI a qualsevol part del mon. El programa “d’Avançat Water a Divemaster” està específicament dissenyat per bussejadors Advanced SSI o equivalent de qualsevol  organització reconeguda. Durant aquest programa et desenvoluparàs a l’inici com bussejador però més tard com professional SSI.

Durant aquest programa faràs els següents cursos i immersions necessàries:

Curs de Primers Auxilis

T’entrenarem en Primers Auxilis fent el curs de “React Right”, que inclou la utilització de Desfibril·lador  i també pràctiques de proveïdor d’oxigen.
El curs tindrà una durada d’unes 10-12 hores

Curs de Stress & Rescue

Durant aquest curs t’ensenyarem, no sols tècniques de rescat una vegada que s’hagi produït un accident de busseig sinó, el que és més important, a prevenir els possibles accidents.
Durant el curs faràs:
* Sessions de teoria
* Sessions d’entrenament de rescat
* Simulacres de rescat

Curs Ciència del Busseig

Aquest curs és tot teòric i reuneix precisament tots els components de teoria del busseig: física, fisiologia, entorn, equip i teoria de la descompressió.
Els nostres Instructors SSI t’ajudaran a entendre tots els components i així fer que la teoria del busseig sigui fàcil per a tu

Curs Divemaster SSI

El curs de Divemaster consisteix realment en la suma del curs de Guia Professional + el curs de Ciència del Busseig.
Nosaltres desenvoluparem les teves aptituds entrenant-te a supervisar activitats de busseig així com a ser assistent d’instructors a qualsevol part del mon. A Xaloc Diving Center participaràs en els nostres cursos i aprendràs tots els aspectes de la planificació d’immersions ja que oferim el major nombre de cursos de busseig a l’Estartit.
El programa inclou 2 parts:
* Pràctiques de piscina: aquí desenvoluparàs les teves habilitats amb els exercicis i aprendràs a ajudar als nostres instructors en cursos d’Open Water
* Entrenament pràctic: tindràs una aplicació pràctica de tot el que hagis après en teoria i piscina, ajudant als nostres instructors en cursos reals d’Open Water, Especialitats, Rescue… també  participaràs en sortides de snorkeling o en programes de reactivació de bussejadors que fa temps que no bussegen que volen tornar a fer-ho.

Quantes immersions estan incloses en aquest programa?

Per ser certificat com Divemaster SSI hauràs de tenir registrades un total de 60 immersions.
Com que al ser Avançat SSI ja tens 24 immersions, t’inclourem les 36 immersions que et falten per ser Divemaster.
Aquestes immersions corresponen a les obligatòries pels cursos de Rescue a més de les que es necessiten fer durant el curs de Divemaster.

 

Tindré alguna assegurança de busseig durant el programa?

Si, t’inclourem una assegurança d’accidents de busseig i RC durant la totalitat del programa

Tindré inclòs el préstec del material de busseig?

El paquet d’ensenyança “d’Open Water a Divemaster” inclou el préstec del material de busseig que necessitis

Hi ha algun prerequisit?

Sí, has de portar la teva targeta de certificació Open Water o 1*, el teu logbook i el teu certificat mèdic de no contraindicació al busseig de menys d’1 any

Quin preu té el programa complet?

El programa complet té un preu de 1.910 €

Contacta amb nosaltres al 972 752071 o a info@xalocdive.cat para fer la teva reserva