Ets Open Water i t’agradaria ser Instructor?

Molts han pensat el mateix abans que tu. Ara tens la teva oportunitat. Xaloc et dona les eines necessàries per que amb els millor cursos de busseig de L’Estartit, al cor de la Costa Brava aconsegueixis ser Instructor i posicionar-te perfectament en la indústria del bussegi, a la vegada que t’obrirà les portes per treballar a qualsevol lloc del mon.
El programa “d’Open Water a Instructor” està específicament dissenyat per bussejadors Open Water SSI o equivalent de qualsevol  organització reconeguda. Durant aquest este programa et desenvoluparàs primer com bussejador i més tard com Instructor de busseig SSI.

En què consisteix el Programa “d’Open Water a Instructor”?:

Curs de bussejador Advanced

Els cursos d’Advanced SSI comprenen una sèrie de 4 cursos d’especialitat i un total de 24 immersions
Faràs els següents cursos d’especialitat: flotabilitat perfecta, nitrox, orientació i busseig profund.
I, per suposat aniràs fent immersions amb nosaltres fins que arribis a aquestes 24 immersions totals que necessites per obtenir la certificació “Avançada”

Curs de Primers Auxilis

T’entrenarem en Primers Auxilis fent el curs de “React Right”, que inclou la utilització de Desfibril·lador  i també pràctiques de proveïdor d’oxigen.
El curs tindrà una durada d’unes 10-12 hores

Curs de Stress & Rescue

Durant aquest curso t’ensenyarem, no sols tècniques de rescat una vegada que s’hagi produït un accident de busseig sinó, el que és més important, a prevenir els possibles accidents.
Durant el curs faràs:
* Sessions de teoria
* Sessions d’entrenament de rescat
* Simulacres de rescat

Curs Ciència del Busseig

Aquest curs és tot teòric i reuneix precisament tots els components de teoria del busseig: física, fisiologia, entorn, equip i teoria de la descompressió.
Els nostres Instructors SSI t’ajudaran a entendre tots els components i així fer que la teoria del busseig sigui fàcil per a tu

Curs Divemaster SSI

El curs de Divemaster consisteix realment en la suma del curs de Guia Professional + el curs de Ciència del Busseig.
Nosaltres desenvoluparem les teves aptituds entrenant-te a supervisar activitats de busseig així com a ser assistent d’instructors a qualsevol part del mon. A Xaloc Diving Center participaràs en els nostres cursos i aprendràs tots els aspectes de la planificació d’immersions ja que oferim el major nombre de cursos de busseig a l’Estartit.
El programa inclou 2 parts:
* Pràctiques de piscina: aquí desenvoluparàs les teves habilitats amb els exercicis i aprendràs a ajudar als nostres instructors en cursos d’Open Water o en bateigs de busseig (Try Scuba)
* Entrenament pràctic: tindràs una aplicació pràctica de tot el que hagis après en teoria i piscina, ajudant als nostres instructors en cursos reals d’Open Water, Especialitats, Rescue… també  participaràs en sortides de snorkeling o en programes de reactivació de bussejadors que fa temps que no bussegen que volen tornar a fer-ho.

Curs d’Instructor SSI

La certificació d’Instructor de busseig és la més demandada a qualsevol centre de busseig al llarg i ample d’aquest mon. En el teu curs d’Instructor faràs:

Sessions acadèmiques: Inclouen classes, tallers dirigits per un Trainer i d’altres activitats interactives. Estan dissenyats per aplicar els coneixements adquirits en l’aprenentatge digital en un entorn pràctic.
Sessions d’aplicació pràctica: Aquest és el component final de la teva formació, a on desenvoluparàs encara més les habilitats i la experiència necessàries en un professional de busseig. Desenvoluparàs i se t’avaluarà per la teva capacitat per realitzar sessions tant de formació acadèmica com en piscina i mar, avaluar alumnes i promoure filosofies d’ensenyança i de negocis SSI pel benefici de tota la indústria del busseig.
Finalment participaràs en un Examen d’Instructors que  és un programa d’avaluació de dos dies que examina la capacitat d’un candidat a instructor, els coneixements de teoria de busseig, el nivell d’habilitats, la comprensió del Sistema SSI, l’actitud i la professionalitat.
Tan sols aquells que acompleixen els requeriments d’execució d’un IE obtenen la respectada certificació de SSI Instructor

Quantes immersions estan incloses en aquest programa?

Per ser certificat com Instructor SSI hauràs de tenir registrades un total de 100 immersions.
Per tant, t’inclourem totes les 95 immersions que et falten per ser Instructor
Aquestes immersions corresponen a les obligatòries pels cursos d’Advanced, Rescue i Divemaster, a més de les que es necessiten fer durant el curs d’Instructor.

Tindré alguna assegurança de busseig durant el programa?

Si, t’inclourem una assegurança d’accidents de busseig i RC durant la totalitat del programa

Tindré inclòs el préstec del material de busseig?

El paquet d’ensenyança “d’Open Water a Instructor” inclou el préstec del material de busseig que necessitis

Hi ha algun prerequisit?

Sí, has de portar la teva targeta de certificació Open Water o 1*, el teu logbook i el teu certificat mèdic de no contraindicació al busseig de menys d’1 any

Quant de temps necessito per fer el programa complet?

Pots començar els cursos a principis de Abril i anar compaginant immersions amb cursos pujant de nivell poc a poc fins arribar a Divemaster. El curs d’Instructors el faràs a finals de temporada, entre Novembre i Desembre

Quin preu té el programa complet?

El programa complet té un preu de 5.695 €

Aquest import es pot pagar de manera flexible al llarg d’una temporada

Contacta amb nosaltres al 972 752071 o a info@xalocdive.cat para fer la teva reserva